Biltransport Jönköping till Marbella (och tvärtom)

Jönköping - Marbella (och tvärtom)

Vi lastar på en plats som vi tillsammans med dig bestämt. Vi har ingen fast depå i Jönköping där vi lastar bilar, utan detta sker på en passande plats där vår stora lastbil får och kan köra men som även blir enkel för dig som kund att ta dig till.

Vi inspekterar sedan bilen både in och utvändigt i den mån det går för att dokumentera eventuella skador etc.

Vi skriver sedan en fraktsedel (en s.k. CMR-blankett) tillsammans.. Du får en kopia och även en GPS-länk skickad till dig via sms eller mail (det bestämmer du själv) där du kan följa lastbilens resa ända fram till slutdestinationen.

När lastbilen har nått sin slutdestination i Marbella är ni välkomna att hämta er bil på denna adress: Calle Virgen del Carmen, 29660 Marbella, Málaga. Samma princip gäller tillbakavägen.

Pris

Jönköping - Marbella (och tvärtom)
fr fr 20,000kr ink moms

SUV
Tilläggspris - 1500 SEK


Boka

Kombi eller mindre  
Tilläggspris - 0 SEK


Boka
Vi har goda referenser

Läs vad folk tycker

Under de väldigt många år som vi varit verksamma så har vi såklart samlat på oss ett och annat sagt om oss.

Thank you SS Transport for helping me deliver my car to three locations in Europe,  great service and delivery!  

Jon Olsson
Jon Olsson

Vill bara säga stort stort tack!! Ni är verkligen bäst i branschen! (Och det kommer från en person med många års erfarenhet av åkerier) Jag är så otroligt nöjd med er service, ert kundbemötande och hur smidigt och proffsigt ni sköter allting.Kan starkt rekommendera sstransport.se till alla som ska transportera sin bil. Jag har skickat min bil tre gånger nu, och det har gått så snabbt, smidigt och säkert med er. För er som inte är så erfarna av att skicka era bilar ska jag säga er att sstransport gör det dom andra inte gör.

Med vänlig hälsning,
Rickard

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson

När vi skulle flytta till Spanien blev tiden knapp så vi hann inte köra ner bilen själva. Jag ringde då sstransport och de hjälpte mig föredömligt! De höll tidsramarna, inget konstigt med priset. Svarade när jag ringde- tillgängliga! En kul detalj var att jag hela tiden kunde se vart bilen var via länk. Kommer använda mig av samma bolag igen nästa gång jag behöver liknande tjänst.

Kreativ Fotografering

Pålitliga! Trevliga! Snabba! Prisvärda!
Vi är supernöjda med SS Transport och kommer att anlita dem fler ggr!

Hanna Swahn

Kontakta oss

Här har du ett formulär som du fyller om du vill kontakta oss eller boka en transport. Det går även bra att ringa oss på: +46 (0)70 894 21 98 & 020-89 91 72.


Obs! Ändring av pris till följd av ökade kostnader för drivmedel.

Priserna kan skilja sig med rådande omständigheter och de varierande bränslepriserna. Vänligen fyll i formuläret nedan eller ring oss så återkopplar vi med korrekta priser!