Biltransport Stockholm till Estepona  (och tvärtom)

Stockholm - Estepona (och tvärtom)

Vi lastar i Stockholm på en fast adress pga att lastbilen är så stor, vilket gör att vi inte kan/får åka in överallt. Därför har vi valt att alltid lasta på en och samma adress då detta blir smidigast för både oss och våra kunder.

Adressen i Stockholm är: Södra Hamnvägen 8, 115 41 Stockholm.

Vi inspekterar sedan bilen både in och utvändigt i den mån det går för att dokumentera eventuella skador etc.

Vi skriver sedan en fraktsedel (en s.k. CMR-blankett) tillsammans. Du får en kopia och även en GPS-länk skickad till dig via sms eller mail (det bestämmer du själv) där du kan följa lastbilens resa ända fram till slutdestinationen.

Ni kommer tillsammans med vår trafikledare bestämma en passande plats där vi lossar er bil, då vi inte har en fast depå i Estepona för lossning. Samma princip gäller på tillbakasträckan.

Pris

Stockholm - Estepona (och tvärtom)
fr 15,600kr ink moms

SUV
Tilläggspris - 1500 SEK


Boka

Kombi eller mindre  
Tilläggspris - 0 SEK


Boka
Vi har goda referenser

Läs vad folk tycker

Under de väldigt många år som vi varit verksamma så har vi såklart samlat på oss ett och annat sagt om oss.

Thank you SS Transport for helping me deliver my car to three locations in Europe,  great service and delivery!  

Jon Olsson
Jon Olsson

Vill bara säga stort stort tack!! Ni är verkligen bäst i branschen! (Och det kommer från en person med många års erfarenhet av åkerier) Jag är så otroligt nöjd med er service, ert kundbemötande och hur smidigt och proffsigt ni sköter allting.Kan starkt rekommendera sstransport.se till alla som ska transportera sin bil. Jag har skickat min bil tre gånger nu, och det har gått så snabbt, smidigt och säkert med er. För er som inte är så erfarna av att skicka era bilar ska jag säga er att sstransport gör det dom andra inte gör.

Med vänlig hälsning,
Rickard

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson

När vi skulle flytta till Spanien blev tiden knapp så vi hann inte köra ner bilen själva. Jag ringde då sstransport och de hjälpte mig föredömligt! De höll tidsramarna, inget konstigt med priset. Svarade när jag ringde- tillgängliga! En kul detalj var att jag hela tiden kunde se vart bilen var via länk. Kommer använda mig av samma bolag igen nästa gång jag behöver liknande tjänst.

Kreativ Fotografering

Pålitliga! Trevliga! Snabba! Prisvärda!
Vi är supernöjda med SS Transport och kommer att anlita dem fler ggr!

Hanna Swahn

Kontakta oss

Här har du ett formulär som du fyller om du vill kontakta oss eller boka en transport. Det går även bra att ringa oss på: +46 (0)70 894 21 98 & 020-89 91 72.