Varning för bedrägeri, fejk-avsändare SS Transport!

Vi har fått ett flertal samtal, mail och sms dem senaste månaderna från främst spanska privatpersoner som har, eller har varit på väg att köpa ett fordon ifrån Sverige och som varit i kontakt med ett företag som heter ”SS Transport”.

Det är INTE SS Transport ni varit i kontakt med, utan ett företag som utför bedrägerier och som använder sig av vårat namn.

Detta bluff företag säger att dem heter ”SS Transport” och refererar till vår hemsida, men dom använder dessutom ett annat svenskt företags organisationsnummer, adress och ett spanskt telefonnummer.

  • Vi vill varna er om att SS Transport INTE säljer några typer av fordon.
  • Vi utför endast transporter mellan Sverige och Spanien där kunden redan äger sitt eget fordon.
  • Vi har heller inga andra telefonnummer, adresser eller e-mail adresser än dom som står på vår hemsida.
  • Vi pratar ingen spanska, vi pratar endast svenska och engelska. Vi har förstått att dem personer som utför dessa bedrägerier pratar spanska och har ett spanskt telefonnummer. Återigen så är det INTE oss ni har pratat med.
  • Vi rekommenderar er att polisanmäla detta om ni varit i kontakt med det här bluff företaget och ger polisen så mycket detaljer som möjligt.
  • Vi har själva polisanmält detta till både svensk och spansk polis.

Nedan följer några fotografier samt bevis på bedrägeriförsök i vårt namn:

⚠️ Om ni kommer i kontakt med försök om bedrägeri i vårt namn som skiljer sig mot informationen ovan ber vi dig vänligast att även kontakta oss så vi kan uppdatera denna varningsinformation.